PREP kommunikation for par

Et tilbud som Frøslev og Sydvestmors pastorat har til par som gerne vil udvikle deres kommunikation med hinanden. Et godt parforhold giver trygge rammer for alle

Kort fortalt

På et PREP kursus fokuseres ikke kun på problemer og konflikthåndtering. Det handler også om at udvikle de gode sider ved forholdet, f.eks. ved at skabe plads til venskab, hygge og humor.

PREP-kurset forløber efter nærmere aftale, normalt over fire gange, og der sættes fokus på blandt andet: Forventninger, kommunikation, intimitet, problemløsning og tilgivelse. Formen i kurset er undervisning fra gruppelederen. Det er således ikke gruppeterapi/gruppearbejde.

Ingen par skal fortælle andre kursusdeltagere om deres parforhold. Undervisningen er fælles og suppleres af opgaver, som du og din partner kan arbejde med. I tilbydes vejledning, når opgaverne gennemgås, og når I skal lære de nye måder at handle på. Når forældrene oplever, at de trives og har gode relationer til hinanden, så er de gode rollemodeller og en tryg base for deres børn og unge.

Næste hold

PREP-kurserne holdes normalt lokalt, og ledes af certificerede PREP-gruppeledere.

Det er gratis at deltage på Frøslev- og Sydvestmors- pastorats PREP-kurser.

Der startes nye hold efter behov, eller der kan henvises til andre udbydere af PREP kurser, hvor der normalt er en egenbetaling.

Henvendelse kan ske til koordinator for PREP kursuser:

Arne Silkjær arnesilkjaer@outlook.dk  tlf. 5115 9505

 

Download tilbud i pdf her

Indlæg fra Ålborg stifts årbog 2015Flere oplysninger om konceptet ved henvendelse til Center for familieudvikling: https://www.familieudvikling.dk/tilbud-til-par/prep-kurser/